De’Longhi Mobiele Airco’s

De Mobiele Airco De'Longhi PAC N82 ECO

De’Longhi PAC N82 ECO

■ Verkoelt de lucht tot 28 m²
■ Koelvermogen: 9.400 BTU
■ Geluidsniveau van 63 dB

De Mobiele Airco De'LonghiPAC EL92 Silent

De’Longhi PAC EL92 Silent

■ Verkoelt de lucht tot 29 m²
■ Koelvermogen: 10.000 BTU
■ Geluidsniveau van 62 dB

De Mobiele Airco De'Longhi PAC CN93 ECO

De’Longhi PAC CN93 ECO

■ Verkoelt de lucht tot 31 m²
■ Koelvermogen: 10.500 BTU
■ Geluidsniveau van 64 dB

De Mobiele Airco De'Longhi PAC EL98 Eco Real Feel

De’Longhi PAC EL98 Eco Real Feel

■ Verkoelt de lucht tot 35 m²
■ Koelvermogen: 10.700 BTU
■ Geluidsniveau van 64 dB

De Mobiele Airco De'Longhi PAC EX100 Silent

De’Longhi PAC EX100 Silent

■ Verkoelt de lucht tot 38 m²
■ Koelvermogen: 10.000 BTU
■ Geluidsniveau van 64 dB

De Mobiele Airco De'Longhi PAC EX120 Silent

De’Longhi PAC EX120 Silent

■ Verkoelt de lucht tot 40 m²
■ Koelvermogen: 11.500 BTU
■ Geluidsniveau van 64 dB

Mobiele Airco’s van het merk De’Longhi

De’Longhi is een Italiaanse fabrikant van klein huishoudelijke apparaten. De koffiezetapparaten van De’Longhi zijn misschien wel het meest bekend onder de Nederlandse koffieliefhebber. De’Longhi breid zijn assortiment van mobiele airco’s continue uit en probeert hiermee groot deel van de markt te veroveren. Dit doen ze door hun mobiele airco’s zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Zoals zei het noemen “Technologie in dienst van functionaliteit”. Dankzij vakmanschap en kwaliteit levert De’Longhi mobiele airco’s met garantie tot wel 5 jaar. Eén van de vernieuwde technologiën is “Real Feel”. De’Longhi creëert naar haar eigen zeggen hiermee een optimaal comfort en behoudt dit door het verlagen van de temperatuur en het optimaliseren van de luchtvochtigheid. Vrijwel alle nieuwe modellen beschikken over deze vernieuwde techologie. Nooit meer in een oververhitte kamer zitten tijdens de warme zomerperiode dankzij de airconditioners van De’Longhi.

Welke De’Longhi Mobiele Airco is geschikt voor mij?

Er zijn veel verschillende type airconditioners van het merk De’Longhi. Afhankelijk van jouw keuzes en wensen heeft De’Longhi voor ieder wat wils een mobiele airco. Om je een stukje op weg te helpen tijdens je zoektocht naar jouw perfecte airco, hebben we hieronder een kort overzicht gemaakt:

  • Voor kamers met een gemiddeld oppervlakte zijn de PAC EX100 Silent, PAC N82 ECO, PAC CN93 ECO en PAC EL98 Eco Real Feel prima geschikt. Deze mobiele airco’s kunnen tussen de 28 m² en 30 m² aan oppervlakte koelen en zijn dankzij de laatste technologieën optimaal in gebruik.
  • Wanneer je opzoek bent naar een mobiele airco met net iets meer vermogen, kies dan voor de PAC EL92 Silent. Dit model is namelijk net iets krachtiger dan haar broertjes en zusjes. Met een koelvermogen van maximaal 10.000 BTU, kan deze airco ruimtes koel houden tot 34 m².
  • Nog een slagje groter? Dan staat de PAC EX120 Silent voor je klaar! Met een maximaal koelvermogen van 11.500 BTU kan deze krachtpatser ruimtes koelen tot wel 44 m².

Vergelijking en Garantie van De’Longhi Mobiele Airco’s

Wij van watisdebesteairco.nl bieden verschillende mobiele airco’s van De’Longhi aan ter vergelijking. De mobiele airco’s verschillen in vermogen, geluidsproductie en stroomverbruik. Alle mobiele airco’s zijn voorzien van een energielabel A of A+. Na aanschaf van uw mobiele airco van De’Longhi kunt u deze eenvoudig en gratis registeren op de website van De’Longhi. Na het registratie ontvangt u de eventuele bijbehorende voordelen, zoals bijvoorbeeld 3 jaar extra garantie. Mocht de airco toch onverhoopt defect raken, dan bied De’Longhi de reparatieservice aan huis. Hierdoor hoeft u het zware apparaat niet terug te sturen. Hierdoor heb je geen zorgen meer tijdens de tropische temperaturen!

Koop nu een Mobiele Airco van AEG

Met de luxe mobiele airco’s van De’Longhi ga jij een koele zomer tegemoet. Kies voor één van de mobiele airco’s van De’Longhi. Haal vandaag nog jouw De’Longhi in huis.


Alle Airco Merken
Populaire Airco’s