Sencor Mobiele Airco’s

De Mobiele Airco Sencor SAC MT1231C

Sencor MT1231C

■ Verkoelt de lucht tot 42 m²
■ Koelvermogen: 12.000 BTU
■ Geluidsniveau van 63 dB

De Mobiele Airco Sencor MT1411C

Sencor MT1411C

■ Verkoelt de lucht tot 48 m²
■ Koelvermogen: 13.307 BTU
■ Geluidsniveau van 65 dB

De Mobiele Airco Sencor MT1230C

Sencor SAC MT1230C

■ Verkoelt de lucht tot 42 m²
■ Koelvermogen: 12.000 BTU
■ Geluidsniveau van 65 dB

De Mobiele Airco Sencor SAC MT9020C

Sencor SAC MT9020C

■ Verkoelt de lucht tot 32 m²
■ Koelvermogen: 9.000 BTU
■ Geluidsniveau van 65 dB

Mobiele Airco’s van het merk Sencor

Sencor is een Japanse gevestigd bedrijf, welke al in meer dan 25 landen actief is. Het verhaal achter Sencor begon al 20 jaar voordat het bedrijf werd opgericht. Dit had destijds te maken met de economische gevolgen die het land met zich meedroeg. Nu werkt het bedrijf dagelijks aan innofatieve oplossingen voor haar klanten. Of zoals de oprichter van Secor zei “The Japanese technological miracle could begin.” Met een ruim assortiment op het gebied van huishoudelijke producten, biedt Sencor vele huishoudens het gemak.

De mobiele airco’s van Sencor zijn eenvoudig in gebruik en zitten niet vol met onnodige high-tech snufjes. De mobiele airco’s doen we ze moeten doen en dat is koelen. Met elegant afgewerkte desingen is er altijd een mobiele airco van Sencor die in jouw (woon)kamer past. Met de verkoeling van Sencor kom jij de bezweete zomerdagen door.

Welke Sencor Mobiele Airco is geschikt voor mij?

De ruimte of kamer die je wilt gaan koelen heeft de grootste impact op de keuze van je mobiele airco. Sencor heeft verschillende soorten en maten mobiele airco’s in haar assortiment. Om je een handje opweg te helpen, geven wij hieronder kort weer welke mobiele airco van Sencor waarbij past: 

  • Voor de kleine(re) kamer is de Sencor SAC MT9020C prima geschikt. Met een maximaal koelvermogen van 9.000 BTU kan deze mobiele airco ruimtes tot 26 m² koelen.
  • Ben je opzoek naar een iets krachtigere mobiele airco? Kies dan voor de Sencor SAC MT1230C of Sencor MT1231C. Beide mobiele airco’s beschikken namelijk over een maximaal koelvermogen van 12.000 BTU en kunnen daarmee tot 34 m² verkoelen.
  • Als je een nog grotere ruimte wilt koel houden, dan past de Sencor MT1411C prima bij jou. Deze krachtpatser kan ruimtes tot 38 m² verkoelen dankzij zijn koelvermogen van 13.307 BTU.

Koop nu een Mobiele Airco van Sencor

Ontsnap de warmte de zomer met mobiele airco’s van Sencor. Vermijd hoge verbouwkosten voor een vaste airco en kies voor een mobiele airco van Sencor. Koel eenvoudig en snel je woning op een efficiënte en duurzame manier. Bestel vandaag nog een mobiele airco van Sencor!


Alle Airco Merken
Populaire Airco’s