Inventum Mobiele Airco’s

De Mobiele Airco Inventum AC901

Inventum AC901

■ Verkoelt de lucht tot 28 m²
■ Koelvermogen: 9.000 BTU
■ Geluidsniveau van 65 dB

De Mobiele Airco Inventum AC905W

Inventum AC905W

■ Verkoelt de lucht tot 28 m²
■ Koelvermogen: 9.000 BTU
■ Geluidsniveau van 65 dB

De Mobiele Airco Inventum AC125W

Inventum AC125W

■ Verkoelt de lucht tot 36 m²
■ Koelvermogen: 12.000
■ Geluidsniveau van 65 dB

De Mobiele Airco Inventum AC701

Inventum AC701

■ Verkoelt de lucht tot 21 m²
■ Koelvermogen: 7.000 BTU
■ Geluidsniveau van 65 dB

De Mobiele Airco Inventum AC902B

Inventum AC902B

■ Verkoelt de lucht tot 28 m²
■ Koelvermogen: 9.000 BTU
■ Geluidsniveau van 63 dB

Mobiele Airco’s van het merk Inventum

Inventum is een Nederlands gevestigd elektronicabedrijf wat bekend staat om haar ruime aanbod van huishoudelijke apparaten. Inventum is onder andere aanbieder van producten in de categorieën klein huishoudelijk, inbouw witgoed, vrijstaand witgoed en persoonlijke verzorging. De ontwikkeling door je jaren heen heeft Inventum naar een team van specialisten die bouwen aan de toekomst. Inventum heeft door de jaren heen zichzelf bewezen door het leveren van producten met goede kwaliteit. Inmiddels bestaat Inventum al ruim 110 jaar. Zoals Inventum het zelf zegt “Een innovatief verleden is een goede basis voor een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf”.

De mobiele airco’s van Inventum staan bekend om de goede kwaliteit. Ondanks de kwaliteit zijn de mobiele airco’s scherp geprijsd, waarmee Inventum bezig is om de mobiele airco markt te veroveren. In combinatie met een hoog koelvermogen zorgen de mobiele airco’s van Inventum dat jij zorgeloos de warme zomerdagen doorkomt.

Welke Inventum Mobiele Airco is geschikt voor mij?

Door alle keuzes van de typen mobiele airconditioners die Inventum aanbied kan het zijn dat je door het bos de bomen niet meer ziet. Om je wat verduidelijking te geven hebben we hieronder een kort overzicht gemaakt van de verschillende airco’s:

  • Voor de kleine kamers of ruimtes zijn de Inventum AC701 en Inventum AC901 prima geschikt. Deze mobiele airco’s hebben een maximaal koelvermogen van 7.000 en 9.000 BTU. Hiermee kunnen de airco’s ruimtes verkoelen tot 25 m² en 26 m².
  • Wat de ruimere kamers is het aanbevolen om een maatje krachtiger te nemen. Hiervoor zijn de Inventum AC902B en Inventum AC905W een prima keuze. Deze airco’s bieden een verkoeling aan ruimtes tot 33 m² en 35 m² dankzij het maximaal koelvermogen van 9.000 BTU.
  • Voor de grote ruimtes of klein kantoor is de Inventum AC125W te gebruiken. Deze airco heeft een maximaal van maar liefst 12.000 BTU en koelt hiermee ruimtes tot 44 m².

Vergelijking en Garantie van Inventum Mobiele Airco’s

Inventum bied op al haar witgoed-producten en een selectie klein huishoudelijk producten tot 5 jaar garantie aan. Op de eerste twee jaar geldt de volledige fabrieksgarantie en de drie opvolgende jaren aanvullende garantie. Om gebruik te kunnen maken van deze 5 jaar garantie dient het product binnen 45 dagen na aankoop te worden geregistreerd op de website van Inventum. Het registeren van producten kan worden gedaan via de garantie registratie pagina hier.

Koop nu een Mobiele Airco van Inventum

Voorkom dat je deze zomer weer in de hitte komt te zitten. Kies voor Inventum en ga een koele zomer tegemoet. Haal vandaag nog jouw mobiele airco van Inventum in huis.


Alle Airco Merken
Populaire Airco’s