Honeywell Mobiele Airco’s

De Mobiele Airco Honeywell HF08CES

Honeywell HF08CES

■ Verkoelt de lucht tot 26 m²
■ Koelvermogen: 8.000 BTU
■ Geluidsniveau van 65 dB

De Mobiele Airco Honeywell MN10CESWW

Honeywell MN10CESWW

■ Verkoelt de lucht tot 35 m²
■ Koelvermogen: 10.000 BTU
■ Geluidsniveau van 65 dB

De Mobiele Airco Honeywell MN12CESWW

Honeywell MN12CESWW

■ Verkoelt de lucht tot 42 m²
■ Koelvermogen: 12.000 BTU
■ Geluidsniveau van 65 dB

De Mobiele Airco Honeywell MN12CES

Honeywell MN12CES

■ Verkoelt de lucht tot 42 m²
■ Koelvermogen: 12.000 BTU
■ Geluidsniveau van 65 dB

Mobiele Airco’s van het merk Honeywell

Honeywell is een bedrijf afkomstig uit de Verenigde Staten. Het bedrijf is in meer dan honderd landen actief en heeft over de hele wereld vestigingen zitten. Honeywell is een multinational die onder andere elektronische (controle)systemen en automatiseringssystemen produceert. Honeywell is een belangrijk leverancier voor onder andere Airbus, Boeing en NASA. Honeywell levert aan deze bedrijven namelijk elektronische vliegtuigsystemen. Wat betreft mobiele airco’s doet Honeywell haar klanten niet tekort. Mobiele airconditioning en klimaatbeheersing is één van de specialiteiten van Honeywell. Honeywell produceert geavanceerde en moderne mobiele airco’s.

Deze mobiele airconditioners zijn voorzien van de nieuwste functies en snufjes. Vele van de nieuwe modellen airconditioners beschikt dan ook niet meer over de ouderwetse condensbankjes. Het legen van condensbankjes is dan ook verleden tijd in combinatie met Honeywell mobiele airconditioners. Het condenswater wat vrijkomt wordt namelijk automatisch verdampt en afgevoerd via de luchtafblaasslang. Op deze manier hoef je je nog minder zorgen te maken tijdens de warme zomerdagen dit jaar. 

Welke Honeywell Mobiele Airco is geschikt voor mij?

Honeywell heeft meere typen airco’s op de markt. Door alle verschillenden soorten specificaties kan het voor jou onduidelijk worden wat nou de juiste keuze is. Met een handing kort overzicht weet je precies waar je aan toe bent:

  • Voor kleine kamers of ruimtes is de Honeywell HF08CES een prima keuze. Met een maximaal vermogen van wel 8.000 BTU koelt deze mobiele airco tot 23 m².
  • Wat meer vermogen nodig? Ga dan voor de Honeywell MN10CESWW. Deze airco heeft net iets meer vermogen dan het kleine broertje, en heeft hiermee een maximaal koelvermogen van 10.000 BTU, wat ruimtes of kamers koel houdt tot 28 m².
  • Nog een stapje meer? De Honeywell MN12CES en Honeywell MN12CESWW zijn de oplossing voor jou. Met een koelvermogen van 12.000 BTU koelen deze apparaten 34 m². 

Vergelijking en Garantie van Honeywell Mobiele Airco’s

Ook Honeywell heeft meerdere modellen op de markt en daardoor voor ieder wat wils. Of je nu een kleine studentenkamer wilt koelen, of en grote woonkamer, Honeywell biedt de oplossing voor allebei. Door het grootschalige aantal vestigingen waarover Honeywell beschikt is er vrijwel altijd een reparatiecenter in de buurt. Mocht je airco toch onverhoopt defect raken, dan kun je deze eenvoudig en spoedig ter reparatie aanbieden. Zo voorkom je een zomerse hittegolf zonder mobiele airco.

Koop nu een Mobiele Airco van De’Longhi

Ga een koele zomer dankzij de mobiele airconditioners van Honeywell! Kies voor de mobiele airco’s van Honeywell. Haal vandaag nog een Honeywell mobiele airco in huis.


Alle Airco Merken
Populaire Airco’s